Доставка и Плащане

Всички поръчки се доставят с куриерска фирма Еконт в рамките на до 3 работни дни след направена поръчка през системата на сайта,,с опция за преглед преди да заплатите сумата на куриера.

Цената на доставката не е включена в стойността на продукта.

Всеки поръчан от Вас продукт се изпраща с опция „Преглед и тест“, което означава, че имате право да отворите Вашата пратка и в рамките на 10-на минути в присъствието на куриера да огледате и тествате поръчания от Вас артикул. По този начин Вие ще имате възможност да се уверите, че получавате точно това, което сте поръчали, както и да се убедите, че продукта не е повреден по време на доставката до Вас.

Важно!!!

В случай, че продукта, който получите е повреден, спукан, счупен, с нарушена кутийка или други дефекти, настъпили в следствие на доставката до Вас, изискайте от куриера да попълни протокол за повредена стока.

В някои рeдки случаи е възможно доставката на поръчания от Вас продукт да бъде забавена, поради изчерпана наличност, висока натовареност или друга обективна причина. В тези случаи Вие ще бъдете уведомени за забавянето и наш сътрудник ще се свърже с Вас по телефона за уточняване на срок и други подробности свързни с доставката.

Сигурни плащания.

Всички продукти, предлагани в онлайн-магазин www.valenta99.com  са в български лева. Всички цени са с начислен ДДС и са крайни или с други думи цената, която виждате под всеки артикул е цената, която трябва да заплатите на куриера при получаване му. Ако при доставка Ви бъде поискана друга сума, различна от тази посочена на страниците на нашия магазин откажете пратката и веднага ни сигнализирайте.

Начините за плащане, който поддържаме към момента са:

– Наложен платеж или плащане при доставка (след като получите поръчания от Вас артикул, заплащате дължимата сума на куриера);

 

За поръчки на едро се свържете с нас

ВСИЧКИ ЦЕНИ В САЙТА СА КРАЙНИ ЗА 1 БРОЙ,ОСВЕН АКО НЕ Е УПОМЕНАТО ДРУГО!