• VIVE PRIMER - 0.750

100% акрилен полупрозрачен грунд на водна основа за емулсионни  и акрилни бои.

Приложение:

VIVE PRIMER 100% акрилен полупрозрачен грунд на водна основа за емулсионни и акрилни бои. Продуктът е предназначен за вътрешно и външно приложение. Прониква дълбоко в основата и осигурява много добра адхезия. Притежава голяма еластичност и издръжливост на алкални повърхности. Лесен за нанасяне. С отлична покривна способност. Осигурява гладка повърхност с отлично сцепление за последващото покритие.

Повърхности:

Като грундиращо покритие за нанасяне върху повърхности от гипс, гипскартон, бетон, и др.

Време на съхнене между два слоя:

Нанасяне на 2-ри слой: след ± 2-3 часа. Времето на съхнене зависи от атмосферните условия: температура на повърхността, температура в помещението, относителна влажност на въздуха.

Време на съхнене на слой:

На допир: след ± 1 час; Нанасяне на 2-ри слой: след ± 2-3 часа.

Покриваемост (еднослойна):

около 15-20 кв.м. / л за 1 слой върху предварително подготвени повърхности, в зависимост от процента на разреждане и попивателните способности на повърхността. м²/л

Миене на инструментите:

С вода

Инструмент на нанасяне:

Четка, валяк или пистолет. Разреждане: 300-400% с вода

Подготовка:

• Повърхностите трябва да бъдат чисти, сухи, обезпрашени и обезмаслени. Отстранете всички частично или изцяло ронещи се или недобре прилепнали участъци от старото покритие. • За поправки и запълване на повърхността, препоръчваме използването на фината шпакловка NEOPAL STUCCO.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

VIVE PRIMER - 0.750

  • Модел: 0.750
  • Наличност: В наличност
  • 9.90лв.


Опции